PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING


Jag erbjuder flera olika typer av personlig träning -

PT individuellt - PT duo - PT smallgroup - Företagsträning

PT individuellt


_______

Här tränar du enskilt med mig som personlig tränare. Med mig kan du känna dig trygg med att den träningsplanen jag lägger upp ger dig optimal träningsutveckling och är anpassad efter dig och dina mål. 

PT Duo


_____
__


Träna 2 personer tillsammans t.ex. med din vän, kollega, partner. Ni väljer vilken inriktning på träningen ni önskar. Jag anpassar både efter gemensamma mål och individuella mål. Ett alternativ för extra peppning! 

PT smallgroup/ företagsträning
_______


PT smallgroup passar för er som är ett gäng mellan 3-8 personer som vill träna tillsammans - t.ex. kollegor, vänner eller familj och vill ha ett personligt upplägg - t.ex. crossfit, yoga, rörlighet, utomhusträning. 


Företagsträning - jag gör ett skräddarsytt upplägg för dig och ditt arbetslag - där rörelseglädje och gemenskap får stå i fokus!