TJÄNSTER & PRISER

PT-PASS
Vill du utvecklas, få inspiration, lära dig teknik och få ut maximal effekt av din träning är PT-pass något för dig! Här jobbar vi tillsammans för att nå dina mål och jag coachar dig genom varje träningspass. Passen sker på Karlsborgs Lyftarklubb, eller utomhus om du önskar det. Jag jobbar ständigt med variation och att göra träningen både rolig och utmanande! Allt för att Du som kund ska nå dit du vill!
1 PT timme: 550:-
3 PT timmar: 1620:-
6 PT timmar: 3120:-
10 PT timmar: 4900:-
12 PT timmar: 5640:-
20 PT timmar: 9000:-
* Medlemskap på Karlsborgs Lyftarklubb tillkommer för träning på gymmet. Besök klk.nu för prisinfo.
Kontakta mig
PT-DUO
Vill du träna ihop med en vän eller familjemedlem? Under PT DUO passen coachar jag er mot era mål, och vi jobbar tillsammans för att göra träningen rolig, effektiv och givande! Tillsammans är vi starka!
- 6 PT timmar: 1600:- /per person
- 10 PT timmar: 3250:- /per person
Kontakta mig
KONSULTATION
Under konsultationen går vi igenom dina mål och tankar kring träning & hälsa och vi lägger upp en plan för hur du ska nå dina mål. Efter konsultationen väljer du själv hur du vill gå vidare med träningen och om du vill anlita mig som personlig tränare.
30 min: 250:-
Kontakta mig
PT-PAKET
PT paketet är utformat för dig som vill göra en investering i din hälsa och få hjälp med både träning och kost! Du tränar tillsammans med mig på gymmet och får dessutom ett skräddarsytt kost- och träningsupplägg att följa på egen hand. Jag finns här under hela resan och coachar dig mot dina mål!
Paketpris: 7100:-
Detta ingår:
- 12 PT timmar
- Hälsoanalys
- Målplanering
- Kostschema
- Träningsschema
- Resultatcheck & uppföljning varje vecka
Kontakta mig
KOSTSCHEMA
En näringsrik och balanserad kosthållning och en välmående kropp går hand i hand. Du kanske vill maximera resultaten av din träning, få mer energi på jobbet eller gå upp/ ner i vikt. Ett skräddarsytt kostupplägg utformat efter dina förutsättningar och behov kommer få dig att nå dit du vill.
Kostschema 4 veckor:
2100:-

Detta ingår:
- Hälsoanalys
- Målplanering
- Skräddarsytt kostschema efter dina mål
- 3 veckors resultatanalys, inklusive justeringar
Kostschema 8 veckor:
3600:-

Detta ingår:
- Hälsoanalys
- Målplanering
- Skräddarsytt kostschema efter dina mål
- 7 veckors resultatanalys, inklusive justeringar
Kontakta mig
TRÄNINGSSCHEMA
För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning krävs ett bra program som får dig att utvecklas, utmanas, och återhämtas. Jag gör ett skräddarsytt träningsprogram med beskrivningar av övningar, antal set, repetitioner, och vila för att optimera dina resultat. Bilder på övningarna ingår i programmet. Vi gör också veckovisa avstämningar tillsammans.
Träningsschema 4 veckor:
2000:-

Detta ingår:
- Hälsoanalys
- Målplanering
- Skräddarsytt träningsprogram
- 3 veckovisa resultatanalyser
Träningsschema 8 veckor:
3500:-

Detta ingår:
- Hälsoanalys
- Målplanering
- Skräddarsytt träningsprogram
- 7 veckovisa resultatanalyser
Kontakta mig
ONLINE COACHNING
Jag erbjuder Personlig träning online för dig som inte har möjlighet att träna på plats i området Karlsborg/Skövde/Lidköping. PT online är en helt webb-baserad tjänst där all kontakt sker via mail, telefon/skype. Vi gör tillsammans veckovisa avstämningar där vi går igenom dina framsteg, tankar och funderingar och ser till att du når dina mål!
I PT-online paketet ingår:
- Hälsoanalys
- Målplanering
- Skräddarsytt kost & träningsschema för önskad period
- Veckovisa avstämningar och resultatanalys via mail, skype/telefon.
- Justeringar vid behov
Är du intresserad av att bli coachad av mig online? Fyll vänligen i kontaktformuläret under fliken ”kontakta mig” eller skicka ett mail till info@activevic.se för att få mer information!
Kontakta mig

Är ni en grupp/ företag/ förening och vill hyra in mig på ett event, leda gruppträningspass eller boka mig för föreläsning ang. träning, kost & hälsa – tveka inte att kontakta mig!

KONTAKTA MIG