OM MIG

Det är jag som är Victoria Östman och driver mitt företag ACTIVEVIC där jag arbetar som personlig tränare, kostrådgivare och PT online coach. Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av hälsa och träning och dess positiva effekter på människors välmående. Jag började redan som 4-åring med dans och har fram tills tonåren satsat på dansen och tävlat i flera mästerskap. Som 15-åring fastnade jag också för styrketräning och löpning och började flitigt ägna min fritid åt att lära mig allt om teknik och olika träningssätt. Styrketräningen har alltid legat mig varmt om hjärtat, men det var inte förrän jag testade på träningsformen CrossFit som jag verkligen hittade hem!

Jag älskar den typen av varierad funktionell träning, som utmanar kroppen, stärker kroppens muskler och låter hjärtat jobba!

I början av 2016 tog jag mitt brinnande intresse för träning & hälsa och valde att åka till Australien för att utbilda mig till personlig tränare på den omfattade utbildningen Diploma of Sports Development på TAFE Queensland East Coast. Utöver mina studier gick jag också CrossFit Level 1 Certificate Course och utbildade mig till CrossFit tränare.

Jag har nu i över ett års tid coachat gruppass i Crossfit och jag har även erfarenheter inom crossfit-programmering och flera års egen träning inom träningsformen.

Med min passion för yrket som personlig tränare och viljan att hjälpa bestämde jag mig för att starta mitt egna företag sommaren 2017. Jag vill dela den kunskapen och erfarenheten jag besitter för att inspirera och hjälpa andra känna glädje, positivitet, motivation och välmående – inifrån och ut.

Min vision som personlig tränare & hälsocoach är att Du ska känna glädje för träningen, hitta en balans i vardagen och få ökat välbefinnande genom en aktiv livsstil, utmanande och rolig träning, återhämtning, näringsrik mat och ett positivt tankesätt!

Jag har de verktygen som behövs för att Du ska kunna göra en förändring, oavsett ditt mål! Jag finns här för att hjälpa dig nå dem! Jag är redo, är du?

Victoria Östman, ACTIVEVIC
Mitt mål som Personlig Tränare är att du ska känna glädje, inspiration, motivation, välmående och styrka inifrån och ut!

Mina kompetenser:

· Personlig Tränare

· Kostrådgivare

· CrossFit Level 1 Trainer

· Diplomerad Boxningsinstruktör

· STAC Grundtränare

· Funktionell tränare

· Kurs inom skadeförebyggande träning & hållning